Een uitzonderlijk rendement

Met een gemiddeld rendement van gemiddeld 5- 9 m3/uur is de R-GO™ ongetwijfeld de meest productieve hakselaar binnen zijn klasse.

De absolute top in gebruikte materialen

De R-GO™ houtversnipperaar is compromisloos samengesteld uit componenten van de allerhoogste kwaliteit. De rotoren worden uitgebalanceerd en de messen gewogen zodat de hakselaars slechts een minimum aan trillingen ondergaat, en dat merk je in de levensduur!

Ergonomisch design

De balans tussen enerzijds de motor en anderzijds de trechter is uniek. Hierdoor is het verplaatsen van de machine in de tuin erg gemakkelijk. De R-GO™ is ook voorzien van een meerlagige hoogwaardige poedercoating waardoor de machine er ook vele jaren later nog steeds erg goed uitziet. Voor het spuiten worden militaire standaarden gebruikt. De Vanguard® motor, (18 PK) is ongetwijfeld de meest betrouwbare 2 cilinder op de markt.

Bekijk hier de technische fiche van compacte hakselaar R-GO