De nieuwe TT6 heeft dezelfde benzinemotor, een identieke versnipperkamer en een even verbluffend uiterlijk als de ST6P! Maar de TT6 voegt er een geheel nieuwe dimensie aan toe. Deze versnipperaar kan 360 graden draaien ten opzichte van het onderstel.

Daardoor is hij veelzijdiger en veel veiliger in gebruik. De pittige benzinemotor van 37 pk maakt indruk met fenomenale prestaties en een verbazingwekkend laag brandstofverbruik. Deze kleine krachtpatser slaagt er zelfs in om te voldoen aan de emissievoorschriften van fase 5, wat indrukwekkend is! De benzinetank heeft een inhoud van 30 liter.

Hydraulische rollen
De TT6 maakt gebruik van twee hydraulische horizontale invoerrollen die een uitzonderlijke grip op hout bieden. Met twee knoppen regel je makkelijk de invoer.  De versnipperaar is 2,77 meter lang, 1,49 meter breed en 2,35 meter hoog. De machine weegt in totaal 745 kg.